Pelaa ja harrasta

Asukkailleen, matkalaisille ja lomanviettäjille Rauma tarjoaa hauskoja, huokeita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kattavien ulkoilumahdollisuuksiensa, leikkipuistoverkostonsa, sekä keila- ja jalkapallohallinsa ansiosta. Erikoisempiakin harrastusrientoja on seurojen ja yhdistysten järjestäessä partiotyttötoimintaa, pitäessään radiokerhoa, seurakoirien yhdistystä ja ylläpitäessä esimerkiksi lintuharrastoimintaa Raumalta käsin.

Harrastaminen netissä kotoa käsin

Vaikka tekemistä löytyykin runsaasti, saattaa joskus tuntua siltä että ilta kotona on houkuttelevampi kuin jalkapallon tai pesäpallon pelaaminen. Television katselun sijaan kannattaa suunnata netti kasinolle ja osallistua siellä pyöriviin peleihin. Hedelmäpelit ja raaputuspelit ovat oiva vaihtoehto jos ei luota tarpeeksi pelitaitoon, mutta jos löytyy hyvä pelipää harteitten päältä niin kannattaa kokeilla pokeripelejä. Pokerit ovat pelilaji jotka vaativat taktista ajattelua voitton saavuttamiseksi. Peli-ilo pitkittyy Betsafen bonuskoodilla, joka moninkertaistaa pelibudjettisi.

Pelaa kännykällä ja ulkoile

Viime aikoina pinnalle ovat tulleet uudenlaiset, mobiilia teknologiaa hyödyntävät ulkoilupelit kuten geokätköily ja Googlen luotsaama Ingress-peli. Geokätköilyssä tavoitteena on löytää toisten yhteisön jäsenten piilottamia kätköjä ympäristöstä puhelimesi GPS-paikannuksen avustuksella. Näitä kätköjä löytyy joka puolelta maailmaa sekä kaupungeista että maastosta. Kätköillä on eri vaikeusasteita riippuen siitä kuinka helppoa sinun päästä siihen käsiksi. Lista kätköistä ja löydöistä elää jatkuvasti ja kannattaakin tarkastaa viimeisimmät lisäykset Suomen geokätkeilijöiden omalta sivulta.

Ingress on täysin omanlainen peli, joka keskittyy hyödyntämään lisättyä todellisuutta (augmented reality). Peli on sci-fimäinen sekoitus roolipelaamista, lipunryöstöä ja geokätköilyä. Lähtökohtana pelille on kahden osapuolen kuvitteellinen taistelu, missä pelikenttänä on koko maailma. Taistelu tapahtuu löytämällä ja kaappaamalla niin sanottuja portaaleja, jotka ovat kartalla olevia kiintopisteitä, yleensä maamerkkejä tai nähtävyyksiä. Koska peli on Googlen tuotos, se on saatavissa vain Googlen omasta Play-kaupasta android laitteille.