Majoitu

Raumalainen majoitustarjonta on monipuolisista. Voit viettää yön esimerkiksi idyllisessä Vanhassa Raumassa tai Raumanmeren äärellä. Raumalta välittömästä läheisyydestä löytyy myös Maatilamatkailu-kohteita.

Yksi hieno maijoitus vaihtoehto on viiden tähden leirintäalue ja lomakeskus Poroholma. Se valittiin myös vuoden 2009 leirintäalueeksi Suomessa.

Raumalta löytyy myös muutama Lomarenkaan mökki, nämä mökit ovat yleensä laadukkaita ja edullisia. Rauman edulliset vuokramökit löytyvät lomarengas.fi sivustolta.

Sivuiltamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia hotelleja, majataloja, leirintä-alueita jne. . Kaikki tämän sivun majoituskohteet sijaitsevat Raumalla.

Mikäli haluat majoittua hotelliin Raumalla, trivago-hotellihaku tarjoaa helpon mahdollisuuden löytää sinulle sopiva hotelli parhaalla hinnalla.

Voit säätää tarjottuja tuloksia tarpeitesi mukaan (esim. hinnan tai etäisyyden) ja saat mielenkiintoisia lisätietoja Rauman hotelleista. Valinta käy yhä helpommaksi hotelliarvostelujen sekä kuvien avulla.